PROTO Innovation day 2024
Modern meesterschap

PROTO Innovation Day

PROTO Zwolle Innovation Day is dé plek om te leren, experimenteren, ontdekken en netwerken. Ga je ook mee op een prachtig avontuur vol inspiratie, kennis en creativiteit?

Bestel tickets

BELANGRIJKE INFO

Prijs: € 100,- excl. btw

Locatie - evenemententerrein De Binnenplaats (Spoorzone Zwolle), Hanzelaan 95B

Start - 13:00 uur


Over PROTO Innovation Day

PROTO Innovationday is een kennisevenement in festivalsfeer waar innovatieve projecten, ideeën en technologieën uit de maakindustrie, creatieve sector, ICT/E-commerce, klimaatadaptatie en smart-sustainable living worden gepresenteerd. PROTO Innovationday is een evenement dat gericht is op het bevorderen van innovatie en creativiteit. PROTO Innovationday maakt deel uit van het art & desgin festival PROTO.


Thema dit jaar: Modern Meesterschap

Vergeet voor heel even Rembrandt van Rhijn, Antoni van Leeuwenhoek en Christiaan Huygens. Ja, stuk voor stuk voorbeelden van visionairs, veranderaars en verbeteraars. Maar anno 2024 staan er nieuwe personen op die de toekomst veranderen. Talenten die geschiedenis schrijven, door opgepoetste oude methodes, strategieën en vaardigheden te combineren met kennis van nu en de nieuwste technologieën. 

Welkom in de wereld van Modern Meesterschap. Hier draait alles om het ontdekken van de kracht van creativiteit – de sleutel tot voortdurende innovatie, sociale vooruitgang en economische groei. Dit jaar geven wij inzicht in hoe moderne meesters antwoorden vinden op actuele vraagstukken. Aan de hand van toffe sprekers, baanbrekende workshops en boeiende demonstraties leer jij hoe jij jouw moderne meesterschap versterken kan. Kom langs, raak geïnspireerd en ontwikkel jezelf als een ware pionier.


Dit krijg jij bij een ticket! 

  • Een dag vol topsprekers en interessante workshops.
  • Volop gelegenheid om te netwerken.
  • Inclusief uitgebreide barbecue; de grootste van Innovation day ooit!
  • Koffie, thee en diverse lekkere drankjes inbegrepen
  • Exposities van talent uit Regio Zwolle
  • Bedrijven en studenten uit de regio tonen de nieuwste technische toepassingen