Terug naar overzicht
Museum van de Straat , Evenemententerrein De Binnenplaats (Hanzelaan 95B)

Gratis sessie met Street Art Frankey én Peter Ernst Coolen (Street Art Today)

De wereldberoemde kunstenaar Street Art Frankey komt naar Zwolle! Samen met Peter Ernst Coolen (founder Street Art Today). Ze nemen jou mee in de wondere wereld van street art. Ben jij conceptdenker, kunstenaar of helemaal into art? Dan wil jij dit niet missen!

Meld je gratis aan!

BELANGRIJKE INFO
Prijs: gratis aanmelden
Locatie - evenemententerrein De Binnenplaats (Spoorzone Zwolle), Hanzelaan 95B
Ontvangst - 19:00 uur
Start - 19:30 uur

Deze inspiratieavond is onderdeel van Museum van de Straat; het nieuw te openen 'museum' in Spoorzone Zwolle.

Over Street Art Frankey 
Street Art Frankey is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn opvallende en vaak humoristische straatkunst. Met een unieke stijl vermengt hij kunst met alledaagse situaties, waardoor zijn werken zowel intrigerend als toegankelijk zijn voor een breed publiek. Door gebruik te maken van verschillende technieken en materialen, zoals graffiti, stencils en paste-ups, creëert Street Art Frankey kleurrijke en levendige scènes die de stedelijke omgeving transformeren en het voorbijgangers doen glimlachen.

Deze inhoud wordt niet getoond omdat je geen marketing cookies hebt geaccepteerd

Over Peter Ernst Coolen
Als visionair en gepassioneerd liefhebber van straatkunst heeft Coolen een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van het begrip en de waardering voor deze kunstvorm. Als curator en producer van murals, tentoonstellingen, publicaties en evenementen in binnen- en buitenland brengt hij met Street Art Today de diversiteit en creativiteit van straatkunstenaars onder de aandacht van een breed publiek.

Museum van de Straat 
Er komt een nieuw 'museum'! Eén probleem... er is nog geen collectie. Help je mee? Wij roepen alle creatieven, kunstenaars en conceptdenkers op om hun street art piece in te sturen. Regelen wij een plek in de allergrootste expositieruimte van de regio: Spoorzone Zwolle!

Lees meer over Museum van de Straat